Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vélemény

 Vicces nem? Ha meglátnátok bárhol, az utcán, a moziban, vagy máshol, azt hinnétek, hogy egy teljesen "különös" egyéniség vagyok. Hogy nem érdekel mások véleménye. De nézz meg jobban! Ez csak a lászat...közelebb jössz...és akkor meglátod az igazat:

Én is mások véleményétől függök, mint bárki más...Félek, hogy nem felelek meg az emberek elvárásainak, többet kéne felmutatnom. De ha egyszer olyan nehéz? Bár lehetnének olyan döntéseink, amelyeknek nem lenne következménye. Ez viszont lehetetlen. Mindennek. Van. Következménye! Akár akarjuk akár nem...A vágások után hegek maradnak. A fájdalomra mindig emlékezni fogunk, tehetünk bármit nem fog eltűnni.

Tedd fel magadnak, vagy bárki másnak a kérdést: Érdekel a véleményem?/Mások véleménye? Többség azzal álltatja magát, hogy nem. Míg valójában: Igen. Csak félnek elmondani, mert következménnyel járna nemde? Szóval...Gondoltál már arra, hogy a véleményekkel együtt alakulunk? Ha neki az nem jó akkor azon változtatunk, ha meg amaz, akkor amazon...Mi lesz így akkor a saját stílusunkkal? Életünkkel? Mindenképp másoktól kell függenünk? Nem! A magunk urai vagyunk. És igen ezt én mondom miközben számít nekem az emberek véleménye, de a vicces ebben az, hogy én csak a negatív véleményt hiszem el. a pozitívat meg meg sem hallom. Miért? Mert félek hogy becsapnak...Félek!! Bevallottam. Ez az igazság, hogy félek attól amit mások gondolnak rólam. Nem tudom miért félek. De attól még félek. Némán könyörgök segítségért, de néma gyereknek az anyja sem érti a szavát...én is így vagyok ezzel. Senki nem ért meg, és nem veszi észre hogy legszívesebben megráznám a vállát, és a szemébe kiabálnám: Hát nem látod, hogy segítségért könyörgök, hogy szükségem van rád?? De nem teszem, inkább eltűnök csendesen. 

Szóval vélemény...kinek mi...én úgy gondolom ez is tönkreteszi az embereket, de nem külsőleg, hanem belsőleg. Minnél több negatív véleményt kapsz, annál jobba vágysz a pozitívakra, de amikor megkapod akkor eltörpülnek a negatívak mellett, mintha ki sem mondták volna őket. Elfelejtett szavak és emlékek, a negatív vélemény miatt...Nem épp a legrózsásabb helyzet, sőt kétségbeejtő. Remélem, egyszer majd kinövöm ezt az egész vélemény mizériát...

Mindenesetre egy jó tanács: HAGYJ FEL A NEGATÍV VÉLEMÉNYEKKEL! lÉGY MINDENKIVEL KEDVES, MUTASD, HOGY FIGYELSZ RÁ, ÉS SOHA NE MÁSOK VÉLEMÉNYE ALAPJÁN ALKOSS KÉPET! BÁRKI IS LEGYEN AZ ILLETŐ, MÉG ISMERETLENÜL SEM ÉRDEMLI MEG , HOGY A HÁTA MÖGÖTT OSTOROZZÁK.

Harca fel! Győzzön a jobbik!!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.