Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Summer....end

 És újra eljött a suli...mindenki máshova megy, valaki a középiskolát kezdi, valaki az egyetemet, míg másvalaki meg retteg a végzős évtől. Rengeteg lehetőség van. Mindenkié más. Sokakban felmerülnek kérdések: Leszne-e új barátaim/osztálytársaim, stb. Vagy: Szeretni fogom őket, jól kijövök velük? De néhányan még élvezik a nyár utolsó napjait. Én is próbálom. De tudom, hogy ezután a nyár után soha semmi nem lesz ugyanolyan. Valami megváltozott bennem, bár még én sem tudom, hogy pontosan mi. Csak érzem. Nem úgy telt a nyaram, ahogy terveztem, sok-sok dolog volt amire nem számítottam, volt ezekbe jó-rossz vegyesen. Viszont érzem, hogy tönkreteszem magam, hiába próbálok visszatérni a rendes körforgásba. Elbukom, de igyekszem felállni. Néha olyan nehéz, hogy azt hiszem már nem is vagyok rá képes. És mégis sikerül. Meddig? Ez a kérdés forog a fejemben, mikzben elveszek. Elveszek egy olyan világban, amilyenben nem szeretnék, mintha minden hiába lenne. Miért? Miért én vagyok az aki szenved? Illetve, sokan szenvednek. Hogy bírom mégis? Hogy mindenből kimaradok? Hogy bárhogy próbálkozom kirekesztett maradok? Nem tudom, talán az hogy sokáig tűrök az tart életben. Ahogy nyáron is. Szép idő, tökéletes alkalom megismerkedni új emberekkel a strandon, buliban, vagy bárhol. Akár egy véletlen is összehozhat valakivel.

Mindenesetre: Vége van a nyárnak, és bár a barátok várnak, nehéz lesz visszatérni a szürke hétköznapokba. Nehéz elfogadni, hogy megint be kell ülni az iskolapadba és szenvedni. Tudjátok én hogy bírtam ki? Mikor már azt hittem ennél nem lehet rosszabb? Mindig jött valaki, aki segített nekem, sokszor igen váratlan helyzetek alakutak ki. Bár sokan nem látták/látják azt amit elrejtek. Reggel csak felveszek egy nagy mosolyt mint egy maszkot, amit egész nap hordok. Nem akarom hogy ismerjenek. Mindenki csak egy kis részt tud az életemből. Viszont, ha összerakják, kiderül az egész élettörténetem. Hiába titkolom, előbb-utóbb kiderül. Én azonban inkább húzom az időt. Csak úgy ösztönösen.

Viszont miből áll a nyár? Ez itt a kérdés! Nem fogom darabokra boncolni. Csak elgondolkodom rajta: Miből áll? Mert én sem tudom igazán. Bulizás? Napozás? Nyaralás? Szabadság? Milyen fogalmak ezek végül is? No mindenesetre: Ki mint veti ágyát, úgy alussza álmát. (Tudom, elmehetek a fenébe a bölcsességekkel, bár akkor is igaz marad) 

Jelenleg csak ennyi jut eszembe. Talán még jövök, bár ki tudja, azt sem tudom, olvas-e engem bárki is, érdekel-e valakit a mondanivalóm. Befejeztem...xoxo

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.