Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nyár...

 És visszavonhatatlanul elkezdődött...

2013 Nyár... új kalandok, barátságok, s miegymás létrejötte. Megismerünk új helyeket, felelevenítünk régi barátságokat, történeteket, esetleg dolgozunk, lazulunk a strandon, vagy csak élvezzük a nyugalmat. Pardon... nyugalmat mondtam? Elnézést, de akinek nyugodt nyara lesz, az lője le magát! Hogy miért? Hahó, végül is nyár van!! Nem telhet el két és fél hónap nyugalomban! Izgalom is kell ám! Menj, keress magadnak programot, ne a gép előtt ülj! Arra télen is van elég időd nemdebár? Szóval: Kalandra fel! Nincs ötleted? Ugyan már. Telefonálj körbe, kérdezd meg a barátaidat mit terveznek! Ki tudja, talán egyikük magával is hív. Ruccanj le a Balatonhoz, vagy a Velencei-tóhoz, menj el valahova karaokézni, és még az is lehet, hogy összefutsz valakivel. Rengeteg lehetőség van, nem adhatjuk fel. Nem csak reménykedni kell, hátha összejön valami, hanem tenni is kell érte valamit! Jaj és ha nincs önbizalmad, akkor mutasd a világnak, hogy van, és elhiszik. Ebben az a jó, hogy a végén te is elhiszed, és hopp! Sokkal jobban érzed magad a bőrödben. Ha netán meglátsz egy nálad vékonyabb lányt, vagy izmosabb fiút, ne keseredj el, lehet ők meg a te alakodat irigylik. Szóval ne nézz csúnyán másra, ha úgy érzed szebb/okosabb/vékonyabb/izmosabb nálad! Maga módján mindenki szép..Még TE is! Gondolkodtál már el azon, hogy nem a külső szépség számít? Mert ez az igazság. Ha valaki szeret, ne a külsődért, hanem a belsődért szeressen. Végül is úgyis az fog számítani 10-20 év múlva.

No de kedvenc szokásom szerint megint eltértem a témától!  szóval: nyár: napfény, bikini, új hely, új barát, fagyi, strand, szabadidő, sport, zéró net stb. És persze egy-két kósza buli..mert nem az a 'menő' ha mindig buliba mész, hanem mértékkel kell ám, ugyanígy az ivászattal is csak mértékkel, nem naponta, inkább kéthetente. Mégis mi a jó abban, ha egész nyáron részeg vagy, nem emlékszel semmire, és mindenkit elhordasz mindennek? Én megmondom: SEMMI. Semmi az évvilágon. Nyáron nem berúgni kell, hanem lazulni (és itt nem bármilyen addiktív dologra gondolok), barátokkal kirándulni, strandolni, biciklizni, esetleg vízipipázni. :) Tehát nem ártalmas dolgokkal szórakozni. Tudom, lehet kissé prűd, bár nem így gondolom, de most komolyan. A nyárra emlékezni kell! A vicces és szomorú pillanatokra egyaránt! Hogy miért? Mert évekkel később jó lesz visszaemlékezni rájuk. Ezenkívül még tanulhatunk is belőle. Ezt a mantrát már biztos hallottátok: a múltból tanulni...kissé közhelynek hat itt. De ha egyszer igaz? Akkor nem tudunk mit tenni. A múltat megváltoztatni nem tudjuk, de a jövőnket és a jelenünket meg tudjuk. Ne a múlt építse fel azt, hogy mit csinálsz! Hanem TE magad. A tavalyi nyár jó volt, hiszen éjjel-nappal buliztál? Ebből következtetve, akkor az idei is így lesz jó? Nem-nem, ez egy hatalmas tévedés.

Nos, de mindenki megy a maga útján. Mindenesetre ez a nyár elkezdődött. Sok-sok emlék, fotó, és miegymás marad utána. Azonban az, hogy hogy végződik, az még nem tudjuk.

Néha-néha talán még feljövök, egy két kósza gondolattal, de mit mondtam, nem netfüggés kell a nyáron!:) 

 

xoxo

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.