Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Barátok

 Néha sokan biztus úgy érzitek, hogy senki sem áll ki értetek, nem tesznek semmit, nem akarnak segíteni. Úgy érzitek, hogy nincsenek barátaitok...pedig ez nem igaz! Ha valaki a barátod, akkor kitart melletted, és mindig a legjobbat akarja neked. MINDIG! Ami azt jelenti, hogy nem segít olyan dolgokban, amik tönkretennének, vagy rossz irányba változtatnának. Mindenki más, mindenki egyedi a maga módján. Én sem vagyok tökéletes, tudom hogy vannak hibáim, de igyekszem kiküszöbölni őket, és ebben segítenek is nekem. És ez jó érzés. Biztos sokan vannak úgy hogy fogyózni akarnak, mert kövérnek érzik magukat (akárcsak én), vagy nincs önbizalmuk, esetleg betegek/fogyatékosak, illetve bármi más...én sem mindig tudom elfogadni magam...példák erre hogy hánytatni próbálom magam, illetve hashajtókat használok..de próbálok ezek nélkül élni, nem szeretném tönkretenni az életem, de nehéz! NAGYON nehéz!! Mégsem szabad feladni! Hogy miért?! Amikor minden veszve van stb.? Mert mindig maradnak olyan emberek, akikre számíthatunk, bármilyen rossz is a helyzet...ők a barátaink. Idővel mindig akadnak újak és újak, de ha tényleg szeretitek egymást, a barátságotok emléke örökre megmarad a szívetekben.

Örökre: mindenkinek mást jelent ez a szó, sokan már csak dobálóznak vele...pl:örökké szeretni foglak, aztán 3 hónappal késöbb meg elhagy...de vannak olyanok akik komolyan gondolják. Tudom az emlékek idővel elhalványulnak semmibe vesznek, de mégis: minden rossz és jó perc megmarad nekünk a szívünk mélyén mélyen eltemetve, csak arra várva hogy előjöjjön!:) 

De én most a barátoknál tartok: azoknál akikkel minden perc jó, illetve vannak rossz napok is, de akkor is..a letöbb percben jóban vagytok, újabb és újabb vicceket meséltek, örültök hogy vagytok egymásnak. Mondhatnám azt hogy sok barátom van, de ez nem teljesen igaz. sokan vannak akikkel jóban vagyok, és szeretem őket, de soha nem nyílok meg nekik teljesen...ilyenből kevés ember van, nekem asszem 2-3...

Az egyiket még egy nyári táborban ismertem meg, elsőnek (sajnos én is csapdába esek ez első benyomásra nem szimpi, akkor nem is lesz dologba) azt gondoltam, hogy lenyúlja a barátnőmet folyton vele lóg, rám már nincs ideje stb. De aztán megismertem, és egy olyan lányt ismertem meg, akit nem lehet nem szeretni! A tábor után beültünk a mekibe és jókat dumáltunk, fiúkhoz is odamentünk. Utána jó ideig nem láttam...:( Majd Verőcén találkoztunk, ugyanabban a táborban, csak hosszúhétvége volt. Még jobban megismertem, és megszerettem, hiszen életvidám volt, és rengeteget nevettünk. Utána a sulimban találkoztunk a nyílt nap végén, hát mondhatom eléggé megdöbbentem. Viszont nagyon örültem neki!! Majd nyáron együtt töltöttünk egy felejthetetlen hetet, miközben csorgattuk a nyálunkat a fiúkért, azóta persze más áldozatok után néztünk... És most jön a legjobb része: felvették a sulimba, és már fél éve hülyítünk mindenkit...aki a közelünkbe jön az 5 prcen belül menekül is. felejthetetlenek vagyunk, egymást is a sírba visszük, de nekünk így jó. Hogy miért?! Mert szeretjük egymást és tesók vagyunk..(kicsit nyálasnak tűnik, pedig igaz!)

A másikat gólytáborban ismertem meg, bár szerencsétlenségemre ő 2 évvel felettem jár...már nem tudom hogyan, de összeismerkedünk, és évről évere szorosabb a kapcsolatunk. Őt is nagyon szeretem, egyrészt mindig figyel mindenkire, ha kell, ha nem aggódik, és persze imád enni..csak nem látszik rajta!   Hála neki rengeteg új embert ismertem meg, sőt, vele is rengeteg vicces percet eltöltöttem. Mindketten imádunk focizni, sőt tornára is bemerészkedtünk! Még szaltót is vetettünk (persze igen kezdetlegeset)...Együtt voltunk afteren is, szalagavatón, sőt 3 éve megyek az apja által rendezett ping-pong bajnokságra, hiába veszítem el mindig, a szerencse forgandó, talán egyszer én is nyerek...Majd valamikor, hihihi! Csak most hogy neki közeledik az érettségi időszak egyre rosszabb hiszen rengeteget kell tanulnia, de remélem sikerülni fog neki! Igyekszem minnél több időt tölteni vele, nem szeretném elveszíteni sem őt , sem a másikat (neveket személyi jogok miatt nem említek)! Tudom hogy kitartanak mellettem! Bár még "messze" van, nem várom azt a pillanatot, amikor búcsúznunk kell, mert olyankor rengetegen úgy érzik valaminek vége van. Erős a barátságotok? akkor tartsatok ki bármilyen messze vagytok egymástól, sőt ne hagyjátok hogy megszakadjon a kapcsolat, hetente egyszer beszéljetek! Mindig lesznek új emberek, de csak az igaz barátok hagynak nyomot a szívünkben, méghozzá igen mélyet!

 

baratok.jpg

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.